ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Кожни заболявания

АО Defense - 60 капсули
65.00 лв
Показване от 1 до 30 от общо 58 (2 страници)

ОПИСАНИЕ

Кожата е сред най-големите човешки органи със своите 5% от общото телесно тегло и изпълнява ред важни функции за предпазване на организма, топлообмен и регулация на водния баланс.

При проблеми с лимфната, отделителната, храносмилателната и кръвоносната система е възможно това да се отрази на кожата и да се появят кожни заболявания от различно естество.

Ако определен участък ви сърби, бели се, има петна или странен обрив, то най-вероятно сте се сдобили с кожно възпаление.

Някои от най-разпространените и известни кожни заболявания са акне, атопичен дерматит, витилиго, екзема, пърхот, себорея, псориазис. При всяко от тях се подхожда строго индивидуално, защото симптомите и патологичните изражения са различни и изискват различен подход на лечение.

Дерматологията е този клон на медицината, който се занимава с установяване и лечение на кожни заболявания и проблеми с кожата. Когато се изследват симптомите и се направи цялостна оценка на състоянието, според диагнозата се предприема лечение. То може да включва специални медицински препарати, лосиони, кремове, мехлеми, антибиотици и други.