ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Нервен стомах

Показване от 1 до 30 от общо 40 (2 страници)

ОПИСАНИЕ

Hервният стомах е заболяване, което има единствено функционален характер, без да се откриват нарушения в състоянието на стомашната или дуоденална лигавица. Заболяването се свързва с разстройство в нервно-емоционалното или вегатативно състояние на индивида, при което стомахът поема стреса и отреагира своевременно.

Симптоми

Симптомите може да са разнообразни – спазми и болки в областта на стомаха, повишена киселинност, гадене, задържане на храна в стомаха и позиви за оригване. Като честота на проявяване те могат да бъдат остри и продължителни, с по-силно и ярко изразен характер през нощта или при усещане за глад.

Ако стресът продължи да става все по-силен и продължителен, то болковите усещания могат да се изострят и да станат по-интензивни. Симптомите при нервен стомах често се припокриват с тези при някои гастроентерологични заболявания, така че е необходимо да се посети специалист и да се уточни кое е състоянието.

Диагностика

B диагностичен план най-висока стойност има Биорезонансната диагностика, която обхваща пълният спектър причини. При наличието на симптоми повече от два месеца се назначават изследвания, с които да се установят патологични изменения и дали не е раздразнено дебелото черво.

За временно облекчаване на състоянието могат да се приемат пробиотици, гастропротектори, антиациди и хомеопатични средства.