ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Проблеми с дебелото черво

Синерга / Synerga - 100 ml
90.00 лв
Б&Б Детокс / Blood & body Detox 120 капс
35.60 лв
Показване от 1 до 25 от общо 25 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Проблемите с крайната част на храносмилателния тракт на човека са изключително сериозни и не бива да се пренебрегват. Признаци, които могат да подскажат за проблеми с дебелото черво са болки в долната част на корема, поява на запек или диария, често гадене и повръщане, чувство за глад след хранене, коремни крампи и необяснима загуба на тегло.

Често срещано състояние, синдромът на раздразненото дебело черво може да причини трайни и сериозни увреждания. От него са застрашени предимно млади хора и жени между 30-50 годишна възраст.

Задължително е да се открие какво провокира дразнимостта на дебелото черво, тоест какъв е  източникът, който предизвиква симптомите. Начинът на хранене, хормоналните промени, определени лекарства може да влияят на здравето на дебелото черво. Така например кофеинът, алкохолът и мазните храни биха затруднили работата на дебелото черво, особено ако не приемате достатъчно фибри и вода.

Полезните бактерии в пробиотиците могат да помогнат за регулиране на чревната микрофлора и връщане на естествения баланс, туширайки симптомите на раздразнено дебело черво. Най-подходящи за целта са полезните бактерии от групата на лактобацилите, които ще намерите в пробиотиците и киселото мляко с жива закваска, както и в някои пробиотични напитки като Комбуча.