ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Хранителни добавки за простатата

Показване от 1 до 14 от общо 14 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Важно е мъжете да познават простатата, защото тя е важна жлеза, отговорна за произвеждане на простатен секрет, който се смесва със сперматозоидите и образува спермата. Постепенно с напредване на годините простатата започва да увеличава размера си и това явление се нарича доброкачествена простатна хиперплазия. В такъв случай простатата само се наблюдава периодично и се следи дали създава проблеми.

Едва когато има изпускане на урина, често уриниране или тънка струя, тогава се налага лечение по преценка на уролог.

Друго заболяване на простатата е ракът, който се развива бавно и без специфични оплаквания. Лечението на рак на простатата е възможно само в начален стадии, като тогава вариантите за лечение са различни – хормонално, хирургично, медикаментозно. В зависимост от това в какъв стадий е напреднала болестта, каква е патологията и моментното състояние се назначава подходящо лечение, което може да съчетава няколко метода.

Ракът на простатата може да се избегне, ако се спазва посещаването на уролог профилактично след навършване на 50 години и ако се прави изследване на туморен маркер РSА. По този начин може да се диагностицира навреме заболяването и да се предприемат мерки за неговото лечение.