ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Задържане на вода

Показване от 1 до 16 от общо 16 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Преди да минем по същество искаме да ви припомним, че ако не приемате достатъчно вода също може да имате здравословни проблеми.

Но проблемът със задържане на вода сякаш е по-голям. При наднормено тегло, липса на физическа активност, хронично завишени нива на кортизол и нарушен електролитен баланс в организма е твърде възможно да задържате вода.

И в този ред на мисли – солта е ваш враг, освен ако не е хималайска. Обикновената готварска сол съдържа натрий, който насища клетките с вода, а калият я изпомпва. Това може да предизвика задържане на вода, така че не злоупотребявайте със солени храни.

Ако забелязвате отоци по ръцете, пръстите, китките и глезените си, то също може да задържате вода и за да не продължава това, направете следното:

  • Увеличете приема на калий – с авокадо, банани, броколи, зеленолистни зеленчуци
  • Ограничете приема на солени храни
  • Овладейте стреса и нивата на кортизол

В режим на отслабване и изчистване приемайте хранителни добавки за детоксикация и изчистване на организма, като включите и естествени диуретици.

В тази категория има много подходящи продукти при задържане на вода – Ликуид Офф и Ликуид Фор Фит са най-подходящи за разтоварване от излишната вода.