ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

За перфектно здраве – всички изгодни оферти от Herbamedica

Herbamedica е една от водещите в България компании за производство и дистрибуция на хранителни добавки. Нашият девиз е Грижа за вашето здраве чрез изцяло натурални средства. В изключително богатия асортимент от добавки ще намерите продукти за повече от 50 състояния и заболявания, касаещи вашето отлично здраве. Ние сме привърженици на холистичния подход – чрез лечение от корена на заболяването с помощта на билки и традициите в билколечението. Стремежът ни да предлагаме все повече качествени продукти за вашето здраве ни мотивира да споделяме всеки месец кои са най-предпочитаните и изгодни оферти за хранителни добавки.

Проблеми с дебелото черво

Ако имате синдром на раздразнено дебело черво или искате да направите очистване на този важен орган, то обърнете внимание на следните продукти: Колон Детокс120 капсули за прочистване, подобряване на храносмилателната функция и чревната флора; Б&Б Детокс120 капсули за подпомагане на естествените филтриращи способности на организма; Интестинал Мукоза Рипеър енд Рикавър – прецизна комбинация за здрава чревна лигавица.       

Детоксикация и здраве

За премахване на токсични вещества от черния дроб, бъбреците и дебелото черво. Тези добавки ще ви помогнат да се освободите от натрупани шлаки и отровни елементи, които задържате в организма. Пара Детоксза подсилване детоксикационните способности и укрепване на антиоксидативния капацитет; ДМСА Детокссвързва се с тежките метали и ги отстранява чрез кръвообращението. Те се считат за основна причина за здравословни проблеми като анемия, депресия, хронична умора и нарушения на нервната система. Вижте и другия вариант на ДМСА Детокс с 320 мг.; Хлорела – зелени водорасли, богати на витамини и минерали – желязо, калций, цинк, магнезий, йод и много други елементи от съществена значимост за вашето здраве; Спирулина – невероятно балансирана храна, най-богатият източник на бета-каротин и желязо.

Хормонален дисбаланс

При колебания в нивата на хормоните и нарушени функции на ендокринната система, помислете за регулиране дейността на щитовидната жлеза и нейното здраве с помощта на: Акти Селен – благоприятства нормалните функции на щитовидната жлеза и защитава клетките от оксидативен стрес; Нептун Крил Ойл – чудесна симбиоза между Омега-3 мастни киселини, масло от крил и фосфолипиди. Продукт с изключителни способности на много достъпна цена, който е предпочитан при липса на конценцтрация, лоша памет и за здраве на сърдечно-съдовата система; Акти ДХЕАхормона на младостта, който се синтезира в надбъбречните жлези и обикновено е със занижени нива в организма.

Проблеми с простатата

При увеличена простата, която може да се появи при мъже на всички възрасти. При това състояние е задължителна консултацията с уролог, защото увреждането на простатата крие сериозни рискове за всички измерения на мъжкото здраве. Акти Сао Палмето – комплект от благотворни мастни киселини и фитохимикали. Специално разработен за добро здраве на простатната жлеза и повлияване нормалните възпроизводствени функции; Кукурбита – екстракт от тиквено семе с висок процент биологично-активни вещества. Спомага за намаляване на дехидротестостерона в клетките на простатата. За този хормон се счита, че стои в основата на начална клетъчна хиперплазия – уголемяване на простатата.

За стави и кости

За да поддържаме в отлично здраве цялата носеща конструкция на тялото, благодарение на която можем да изживеем всяка емоция и щастлив момент. Флекс Код Премиум най-новата и усъвършенствана формула на вече популярния Флекс Код. Подходящи за лечение и превенция на болестни състояния на опорно-двигателния апарат и ставно здраве. Хидролизиран колаген на прах – телешки – важна структурна единица на съединителката тъкан с основно значение за всички системи в човешкия организъм. С оптимална степен на усвояемост, биоактивност и богат аминокиселинен състав. ФлексЕнзим – системна ензимна терапия с включени амилаза и липаза, насочени към разграждане на мазнини, захар и белтъчни комплекси. Друга посока на действие е разрушаването на свободно циркулиращите комплекси, които може да нарушат вашето здраве.

Дисбактериоза

Комплекс от симптоми на състояние, при което се променя състава на микроорганизмите, обитаващи червата. ПроХеликозавършена формула за крепко здраве, която благоприятства лечението на бактериална инфекция с хеликобактер пилори, няма странични ефекти и не съдържа алергени. Про10Биотикуникална формула, която съчетава в себе си 10 различни щама на полезни бактерии; ПроСимбиофлор – съдържа естествените чревни бактерии Escherichia coli и Enterococcus faecalis в неактивна форма; Алкамин – отлично балансирана формула от алкалообразуващи минерали за неутрализиране на излишната киселинност. Куркумин Ц3 Комплекс – трите основни вещества в продукта са куркумин, деметоксикуркумин (DMC) и бисдеметоксикуркумин (BDMC). Благоприятстват нормалните функции на сърдечно-съдовата система и съдействат за елиминиране на токсините от организма. Ние знаем, че вашето здраве е най-важният приоритет и сме тук, за да ви помогнем. Приятно пазаруване!  

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ