ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Зелен петък – петък на здравето

В Хербамедика се грижим за здравето на нашите клиенти вече над 20 години. Нашият стремеж е да ви предлагаме висококачествени растителни продукти и хранителни добавки на достъпни цени. Ето защо и тази година ще отбележим зелен петък със специални намаления и отстъпки. 

Всяка година в края на ноември по цял свят хората използват зеления петък, за да се сдобият с последната технологична джаджа или да се запасят с любим продукт. Ние вярваме, че можете да инвестирате парите си по-добре – във вашето здраве. На 29.11 в сайта ни ще намерите специална селекция от продукти с цялостна грижа за вашето благосъстояние. Всички те ще бъдат с отстъпки от редовните си цени, за да можете да се погрижите за вас и вашето семейство без това да тежи на бюджета ви.

Със зеления петък на Хербмедика ще можете да се сдобиете с продукти за вашето ставно здраве. Ставите са едно от първите места в тялото, което страда от напредналата възраст. Болките, сковаността, лошата мобилност и скърцането се засилват през студените и влажни зимни дни. За да се радвате на движение с лекота, ние предлагаме утвърдения продукт за ставно здраве Flex Code. Идва в различни разновидности. Флекс Код е класическата първоначална формула, която съдържа МСМ, хиалуронова киселина и два различни сулфата. Във Флекс Код Премиум добавихме колаген, а Флекс Код Голд има две нови противовъзпалителни съставки – куркумин и бор. Продуктът е признат като най-добрата течна формула с ефективност, равняваща се на терапия с инжекции.

Освен за ставите си, този сезон се погрижете и за доброто си настроение. Както знаете, през зимата организмът не може да си набавя необходимите му нива витамин Д. Това води до депресивност и апатия, летаргия и цялостна липса на енергия. Витамин Д е важен прекурсор за усвояването на някои минерали и липсата му възпрепятства ефективната функция на организма. 

Друг продукт, който ще се погрижи за цялостното ви благосъстояние и доброто ви настроение е е конопеното маслото със CBD. Канабиноидите активират специфична система в тялото, която го връща в състояние на хомеостаза. Това е съвършен баланс между всички вътрешни органи. Канабинодните съединения не само подобряват дейността на нервната система, но и облекчават симптомите на редица хронични заболявания. Най-хубавото е, че можете да се насладите на всички тези ползи за здравето си без притеснения. Продуктите със CBD нямат психотропни ефекти и не водят до изменени състояния на съзнанието.

Особено важни през този сезон са продуктите за имунитет. В сайта ни ще откриете хранителни добавки за деца и възрастни, витамини и минерали, тоници и сиропи, които ще се погрижат за оптималните защитни сили на организма ви. Няма нужда да държите детето у дома, защото съучениците му са болни. Просто се грижете за високия му имунитет с правилните добавки.

Разбира се, сме се погрижили да ви осигурим и хранителни добавки за храсива визия на специални цени. Подготовката за коледните празници започна. Свалете няколкото излишни килограма или направете кожата си отново здрава и сияйна с правилните добавки. Вече знаем, че добрият въшнен вид зависи до голяма степен от вътрешното състояние на тялото ни. Здравето  отвътре е най-голямото оръжие за красота на всяка дама. 

Готови ли сте за зеления петък на здравето? Всички намалени продукти ще откриете в секция ПРОМО този петък, 29.11. Приятно пазаруване.

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ